jennieahlund.blogg.se

Dag 5, 6 och 7

Kategori: Min resa till målet...

De har inte gått speciellt bra de här för mig den här veckan även om jag va väldigt peppad och börja men min kropp har sagt ifrån helt och hållet. Har haft så fruktansvärt ont i fötter, ben och rygg. Va till massören i Torsdags för att jag tänkte att de skulle hjälpa. De gjorde jäkligt ont när hon tog smalbenen speciellt på sidorna och de hjälpte väl kanske lite. Har provat lida dom i helgen och de har gett bättre stöd än vad stödstrumporna har gjort. Så jag ska nog ta och linda dom till veckan också och se om de underlättar något. Hon masserade ju lår, höft och hela ryggen också. Svanken vågade hon inte riktigt massera, hon tog bara lite för hon märkte att jag hade en värmeskillnad där och de är oftast tecken på påbörjan av inflammation. Har haft fruktansvärt ont där innan och även efter. Så de kan nog vara så att jag har en inflammation där, tyvärr. Har vilat rätt mycket i helgen så de har väl blivit lite bättre men jag känner av det direkt då jag rör mig lite för mycket. Så får se hur det går på praktiken till att börja med tror jag. Kan eventuellt bli ett lätt ryggpass imorgon beroende på hur ont jag har men känns samtidigt dumt att chansa. Så vi får se. Ska leta reda på voltarenen och börja smörja ordentligt med den, så kanske de släpper men jag antar att det är vila som gäller :-/ ...
Så pga all smärta blev de bara ett pass på gymmet denna vecka.
 
Vägningen då?
Ja ni, den gick heller inte speciellt bra. +0,5kg. Även fast jag hållit mig godis och läsk och så och ätit inom tiderna jag ska äta. Men jag tror de beror på att jag som även alla andra tjejer har en gång i månaden en helvetes vecka som jag kallar den och då fylls kroppen med vätska. Så jag tror att det beror på de. Ska köra ungefär lika till veckan men försöka vara nogrannare med matlådor och så. Så att jag får i mig riktig mat och sådant. Kan vara så att jag fått i mig för lite också. Men ska ge de en vecka till och sen se hur de ser ut då. Hoppas de går bättre.
 
Skolan börjar sen också och då blir de inte samma påfrestning på kroppen och jag kan förhoppnngsvis snart köra fullt ut på gymmet och börja med kondition. Kommer nog skippa konditionen  till veckan eftersom jag ska orka med att gå massa på praktiken. Ska försöka köra något pass gym till veckan i alla fall men får se hur de går med kroppen. 
 
I helgen har jag fuskat rejält med  från fredag till idag med godis läsk och så. Men Höll mig i alla fall Måndag till Torsdag så får väl vara nöjd med de. Kanske måste tänka om lite med de då de ofatst blir någon god mat på Fredagar också och då vill man ju gärna dricka nå gott till men vi får se. Ska fundera lite på de. 
 
Har i alla fall haft en toppen helg och nu är de bara att ta tag i en ny vecka. Haft fullt upp därför de även inte blivit nå skrivet.
Men nu är de snart dags att ta och slänga sig i sängen och försöka få lite sömn.
 
Ha de bra och sov gott!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: