jennieahlund.blogg.se

På Tråket

Kategori: Allmänt

Då var de inte många timmar kvar av Fredagen. Började dagen med att ta en långsovmorgon och sen ringde jag ett viktigt samtal sen har vi fixat och donat lite jag och hjärtat. 
 
Va till läkaren idag också och får inte så jätte mycket till svar där om vad som är problemet med läkaren ger inte upp i alla fall. Har två diskbråck men de är inte dom som gör att jag har ont. Så nu ska jag få remiss till en specialist klinik och se vad som säger, så de är bara att vänta och se nu. Hoppas bara på att få svar på vad som är fel nu. 
 
 
Nu sitter vi och kollar på På spåret eller på tråket som jag tycker att de borde heta för jag tycker att de är så tråkigt, Sen ska vi kolla på SOS: En segelsällskapsresa och bara mysa. 
 
Imorgon ska vi fortsätta dona lite och sen blir de en lugn kväll tror ja. 
 
Ska kolla lite saker inför planeringen inför de nya året nu.
 
Ha de bra

Jul

Kategori: Allmänt

Då har julafton och juldagen varit.
 
På julafton va jag till mormor med familjen och åt julfrukost/lunch och sen umgicks vi lite och öppnade julklappar. Vi öppnar dom rätt tidigt för att mormors sambo inte är med hela dagen, för han åker till sina barn och barnbarn och firar på eftermiddagen. Vi kollade på Kalle Anka och och sen åkte jag till älsklingen. Vi tog de lugnt och öppnade lite julklappar och bara myste framför tvn. Va en lugn och mysig julafton.
 
Min och älsklings julgran :-)
 
Jag fick väldigt fina julklappar :-)
 
De här halsabandet fick jag av min älskling.
 
Sen fick jag de här Massageboken är också från älsklingen men sen fick jag av familjen och av Älsklingens familj lit julklappar också. Fick en Massagebänk, "skinn"jacka, godis, vin och en Teddypläd som är jätte mysig. Vi fick ett underlakan tillsammans. 
Jag är väldigt glad för mina julklappar och igår va jag tvungen att prova massagebänken, så älsklingen blev offer för de, hihi. Han tyckte de gjorde ont och gnällde och åmade sig. Får ju lära mig lite mera grepp i massageboken än vad jag kan redan och sen vill jag gå en massageutbildning någon gång i framtiden och bli diplomerad massör, men de tar nog några år till. Bra början med bänk och bok i alla fall så kan jag lära mig mer av de jag kan och utveckla de, även om de är bättre att vara utbildad. Men de få kunskaper jag har vet jag att inte är åt helt fel håll, så de blir nog bra ändå :-)
 
Dagen före julafton gjorde jag egna köttbullar för första gången också. Dom blev jätte goda. Till vänster är vanliga och till höger är de med whiskey senap i, dom blev godast. Så nästa gång blir nog alla med senap i. 
 
 
Igår på Juldagen så tog vi de väldigt lugnt först och sen på kvällen var de bara att göra sig iordning för att åka och träffa bästa gänget och sen åka på Juldags Rock. Jag körde som jag alltid gör ;-) Va lite tråkigt i början för jag hade ingen lust alls i början men blev roligare mot slutet. Blev två danser tyvärr ingen med min släkting som är väldigt duktig på att bugga men de får bli nästa gång istället. 
 
Tog nästan inga bilder igår men här är en på från förfesten i alla fall heheh :-)
 
 
IDag blir d lugnt i alla fall. Jag tänkte ta och planera lite inför de nya året och sen bara slappa.
 
Hoppas alla haft en toppen Jul!

Senaste dagarna

Kategori: Allmänt

Va ett tag sen jag skrev här nu men har haft fullt upp först och sen förkylning på de, så har inte funnits varen tid eller ork riktigt att skriva nå.
 
Förra veckan bestod mesta dels av att plugga och få in de sista uppgifterna och i Torsdags kväll kom dom sista upggifterna in och jag fick jullov. På Fredagen vaknade jag med halvont, snorig näsa och ingen ork i kroppen. Hade lite och göra och gjorde de klart. Vad säger jag inte ännu men ni kommer få veta snart nog. På Lördagen va jag sämre men vi va och handlade de sista inför jul och jag köpte dom sista julklapparna. Slog in dom när vi kom hem eftersom att en av dom va till Fredrik. 
 
Vi fick lite roligt på Lördagen när vi kom hem också. Här är vad jag skev på fb i Lördags eftermiddag.
Satt och slog in dom sista julklapparna och hör Fredrik ropa; Cassi Nej!
Jag; Har hon tagit en mus?
Fredrik; Älskling, den lever ju!
Jag går ut och kollar och både Cassi och musen gömmer sig under bordet. Hämtar ett veträ för att slå ihjäl den med, men inget tog ju. Va rädd att träffa Cassi som ville leka med mus jäveln också. Spela dö gjorde den å. Fredrik står några meter bakom och tittar rädd på. Tills han blir så irriterad och tar veträt och lyckas slå ihjäl den. Men sen fick jag ta ut den. Haha, lilla odåga. Nu går hon och piper och tycker vi är taskiga ;-)
 
Haha, vi skrattar fortfarande åt de. 
 
Annars har helgen mest bestått av vila och försöka piggna till lite. Va bättre redan igår och hade lite mer ork men näsan och halsen går lite upp och ner. Hostan är värst.
Idag sov jag ända till tio halv elva någon gång innan jag vaknade. Kunde nog sova längre än jag gjort i helgen för att Fredrik jobbar idag och de va lugnt hemma. När han är hemma så vaknar jag oftast vid nio numera eller tidigare. Även om han är rätt tyst av sig när han klivit upp, så vaknar jag nog av att det är tomt i sängen och jag vet att jag kan gå ner och kramas. De kan jag ju inte när han är också jobbar.
Behövde få sova länge i alla fall och de va väldigt skönt att få sova. Känns just nu som jag behöver några timmars sömn till men kanske slockanar på soffan senare.
 
Har hunnit dammsuga och käkat lunch och letat fram recept på köttbullar. Ska snart prova att göra några. Men fastnat framför en film på tvn som jag vill se klart först också. 
 
Lunchen blev rester från Lördagens middag, pepparbiff med potatishalvor, Väligt gott.
 
Nu ska jag kolla klart på filmen och sen finna ork till köttbullarna.
 
Ha de bra!
 

Får man inte plats i knät, får man lägga sig på smalbenen istället

Kategori: Allmänt

Började dagen med att försova mig även fast jag hade sovmorgonen. Men inte sovot så bra inatt. Efter skolan så åkte jag till älsklingen och slängde mig på soffan med Cassi på magen och slocknade direkt. När jag vaknade vid sex tiden så blev de middag och sen har jag suttit och pluggat sen dess. Hade sällskap av två mysiga katter ett tag men dom gick sen. 
 
 
Pigge ville ligga i knät när hon kom till soffan men då hade jag datorn i knät så hon la sig istället på smalbenen. Va mysigt men blev tungt efter ett tag speciellt när hon började glida ner mellan och satte klorna i ena foten på mig. Men hon låg ju och snarkade så jag kunde ju inte knuffa bort henne.
 
Va väldigt segt att komma igång med pluggande i början men kom igång bra sen, men nu har jag fastat på sista frågan på en uppgift. Funderar på att hoppa till en annan och kolla på den igen sen. Får se hur jag gör.
 
Väntar på att hjärtat ska komma hem också men han blir sen, då det hände en sak på jobbet för honom. Som tur gick de bra men han blir sen. Tur jag har katterna som gör mig sällskap i alla fall när han inte är hemma. Men jag hoppas han kommer snart..
 
Ska försöka skria lite till innan han kommer hem och de är dags att gå och lägga sig även om jag borde ligga redan nu. Men har ändå svårt att sova när han inte ligger i sängen och så måste jag få in några uppgifter. Så kan lika gärna sitta uppe och skriva till han kommer hem i alla fall.
 
Hoppas alla haft en bra dag!

Lunchrast

Kategori: Skola

Då var det måndag igen och tillbaka till skolan. Har just nu lunchrast men  innan de hade vi Etik och människans livsvillkor och grupparbete. Vi kom rätt så långt idag i alla fall och har inte jätte mycket kvar. Lite skriva och sen power point som ska göras. Power pointen går ju rätt fort som tur är i alla fall. Min grupp ska redovisa på Onsdag.
 
Är väldigt trött idag också, förstår inte riktigt hur man kan vara såhär trött hela tiden. Spelar ingen roll hur mycket jag sover heller. Sover ju antagligen alldeles för dåligt, när jag sover. Men kan inte göra så mycket åt de just nu. Både kropp och huvud är alldeles för stressad. Vill bara ha lov nu så man kan få vila upp sig lite och ta nya tag nästa termin. Känns skönt just nu att jag har valt att inte jobba på jullovet. Min kropp skulle inte klara det. Men har annat att göra också. 
 
Sitter nu och bara väntar på att nästa lektion ska börja. Specialpedagogiken och jag ser inte alls framemot det. Vill bara hem och lägga mig. Sista lektionen för idag i alla fall och jag hoppas att den inte håller på fram till tre som den egentligen gör men man vet aldrig med den läraren vi har. Men man kan ju alltid hoppas på det bästa. 
 
När jag slutat och kommer hem ska jag slänga mig i sängen innan jag tar tag i alla måsten. Behöver de både för ryggen och för huvudet. Känns just nu som jag knappt kommer ta mig igenom lektionen för jag är så himla trött. Några hade ju redovisning på förmiddag på etiken och då var det knappt så jag orkade hålla ögonen öppna. Så vi får väl se om jag slockar eller om jag klarar av att hålla mig vaken några timmar till..
 
Hoppas dom sista timmarna i skolan går fort.....
 
Hoppas alla har en bra dag!

Två in, tre + två kvar

Kategori: Skola

Två uppgifter inskickade tre + två kvar. Tre uppgifter som jag ska inte börjat med ännu, en som jag kommit mer än halvvägs på och en som jag måste komplettera. Ska börja med dom jag inte skrivit på nå ännu dom andra två måste jag nog ha hjälp med. Sen har vi ju prov på tisdag också som man måste plugga till.
Mycket kvar men dom största uppgifterna är inskickade nu i alla fall. Får väl se hur de går med dom. Känns inge bra just nu men får väl ändå försöka att hoppas på det bästa. 
 
Är så skoltrött så jag vet inte vad just nu heller men som sagt inte ens en vecka kvar nu. Slutar på Fredag kanske Torsdag och sen är det lov i nästan tre veckor. Får försöka vila upp mig då men har lite att göra då också. Har lite att göra till veckan också mer än att plugga men de är något ni får veta mer om sen. 
 
Lyckades klämma långfingret mellan skrivbordet och kontorsstolen nyss också. Hellskotta vad ont det gör, skulle inte förvåna mig om jag får blånagel nu heller med min tur.. 
 
Känns lite just nu som att de mesta går emot mig nu om jag ska vara ärlig. Men man får väl försöka kämpa. Snart ett nytt år med nya möjligheter...
 
Älsklingen började nyss med maten så jag ska ta och försöka hinna skriva några rader innan vi ska äta..
 
Ha de bra!

Julbord

Kategori: Allmänt

Igår var det julbord med Fredriks jobb. Vi åkte vid fyra tiden och hämtade en kollega till Fredrik och sen till deras chef. Satt där och pratade en stund innan de kom en buss och hämtade oss. Vi åkte till Albertina och åt. Jag har aldrig varit där tidigare mest för att jag inte tycker om fick och det är ju en fiskresturang. Men de är ju julbord som gäller nu, så det var ju inte bara fisk som severades. Fast jag provade några olika sillar och pepparlaxen, de smakade väl okej men inget jag riktigt tycker om än i alla fall. 
 
Det var trevligt där ute men väldigt trångt vid bordet. De var knappt så man kunde sitta och äta. De va jobbigt men det gick bra. Vi satt där i ca 2,5timme innan bussen kom och hämtade oss igen för att åka tillbaka till deras chef och fortsätta dricka och sitta och prata där. För mig blev det cola hela kvällen för jag körde. Vi hade möjligheten att ta taxi hem men de hade varit så jobbigt att behöva åka och hämta bilen idag. Skönt att kunna bara vara hemma idag och slippa åka någonstans. 
 
 
Bild på mig från igår..
 
De va trevlig kväll igår i alla fall! :-) Får väl se om jag vågar följa med nästa år igen ;-)

Fredag den 13

Kategori: Allmänt

Satt och skrev till två inatt och kom la mig kvart över två. Fick ungefär halva arbetat klart i alla fall. Klockan ringde 05.06 imorse och jag kan lova att jag inte var speciellt pigg då. Tur va att F jobba förmiddag så han skulle upp samma tid och kunde se till så att jag kom upp.
 
Eftersom att jag inte visste hur vägen till bussen var så gick jag i tid och fick stå och vänta på bussen i 20minuter. Kallt va de också. När jag satt på bussen så chansade jag och ringde till en klasskompis och frågade om jag fick åka med henne och vilken tur jag hade,så fick jag de. Så slapp jag gå från busshållplatsen till skolan istan. Skönt. 
 
Började skoldagen med Etik och människans livsvillkor som vi har grupparbete i och sen hade jag omprov som jag idag klarade. Sen slutade vi. 
Jag tog bussen till massören och fick biolight behandling, sen kom F och hämtade mig och vi åkte och handlade. 
 
När vi kom hem plockade vi upp alla varor och gick och la oss en stund. F plockade mina ögonbryn som han gnäller på att jag inte sköter. Men varför ska jag göra de när jag har honom till de? ;-) Sen slocknade vi och sov nog lite över en timme innan vi vaknade av att min mobil ringde. Jag har varit fruktansvärt trött hela dagen och de kanske inte är så konstigt eftersom att jag knappt sovit 2,5timme så. 
 
F gjorde middag och sen har vi kollat på, på tråket som de heter enligt mig men egentligen heter På spåret, vi har också kollat på musikhjälpen tror jag de heter. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det någon film. 
 
Skulle ha pluggat idag men mina ögon har varit påväg att gå i kors hela dagen så de har inte gott. Får bli plugga imorgon istället en stund. Imorgon är de även julbord med Fs jobb. 
 
Trevlig helg

Plugg, Gävle, Brynäs, Plugg

Kategori: Allmänt

Ja som rubriken säger så är det hur min dag har sett ut idag och fortfarander ser ut.
 
Började som ni vet från förmiddagen att jag klev upp starx innan åtta och pluggade sen när Fredrik kommit hem och han hade duschat så var de bara att byta om och bege sig ner till Gävle för att gå på Jula och Biltema. Köpte vinterskor till oss båda. Sen var vi på Läkerol Arena och kollade på när Brynäs spöade Linköping. När vi sen skulle åka hem så blåste de väldigt mycket. De va F som körde men jag är åkrädd så var inte roligt att sitta bredvid och känna hur bilen svajade till då och då heller. 
 
Nu har vi kommit hem och F har krypit ner i sängen för att sova. Jag blir vaken några timmar till för att plugga. Druckit en kopp kaffe och snart två glass juice. Blir nog någon till kopp kaffe innan jag lägger mig skulle jag tro. Måste försöka göra klart och skicka in en uppgift i alla fall. Sitter fortfarande med samma och har skrivit ungefär två sidor nu. Sån jäkla svår uppgift och tar tid. 
 
Helst skulle jag krypa ner i sängen med F nu och somna i hans armar men de kan jag ju inte :-( När jag kan gå och lägga mig kommer han ligga och snarka och sova så gott och troligtvis med åtminstone en katt i sängen. Båda verkar ha följt med honom upp för ingen är här nere med mig i alla fall. Även om jag gärna hade haft sällskap. Tycker de är lite obehaligt att sitta i mörkret och lyssna på blåsten själv. Men jag får väl bita ihop.
 
Nedsläpp tredje perioden
 
Brynäs 3 - 0 Linköping
 
Klockan är ställd på 05.00 imorgon bitti också för att jag ska åka buss till skolan och sen åka buss till massören för att F kommer och hämtar mig sen. Dumt att åka två bilar. För vi ska handla när jag är klar där.
Kommer vara en zombie imorgon men de är väl något jag får ta. Får ta igen sömnen i helgen istället.
Tycker synd om F som ska behöva stå ut med mig imorgon bara och även lite synd om klasskompisarna som också måste stå ut med mig ;-)
 
Ska ta och skriva nu så jag blir klar någon gång.
 
Sov gott ni som kan och får!

Specialpedagogik

Kategori: Skola

Tog mig igenom skolan igår fram till vi slutade. De var kämpigt men jag tog mig igenom det i alla fall. När jag slutade åkte jag hem till Fredrik och la mig en stund. Satt sen och skrev typ en sammanfattning för vad jag ska plugga på inför morgondagens omprov i vård- och omsorgsarbete 2. När jag väl var klar med de var klockan nio och Greys Anatomy började och de programmet kan jag bara inte missa, så är det bara. Så jag kollade på de och duschade och la mig sen. Borde egentligen ha suttit vaken några timmar till och pluggat men varken huvudet eller kroppen hade pallat de. 
 
Klockan var ställd på sex imorse för att kliva upp och plugga men de gick heller inte så bra. Vaknade strax innan åtta och har sen dess suttit och pluggat. Föutom ett kort brejk för att möta Sven nere på macken och köpa handledsvärmare som hans fru har gjort. 
 
 
Har bara provat dom lite snabbt men dom kändes väldigt sköna.
 
Sitter igen vid datorn och lyssnar på musik och försöker skriva på en livsberättelse som vi ska skriva på Specialpedagogiken. Inte det lättaste kan jag säga. Skrivit en sida och har typ 5kvar att skriva. Suck. Måste ju leta massa info på internet om det också ju. Men ska försöka få in den här i alla fall innan vi ska åka ner till Gävle. På resan ner blir det att plugga till provet eftersom att det inte är jag som kör ner och så får jag sätta mig sent ikväll igen när vi kommer hem från hockeyn. 
 
 
Bara att kämpa på nu och få uppgifterna gjorda. 
 
Ha de bra!
 

Dålig sömn

Kategori: Sjukhus och smärta

Hur ska jag stå ut fram till klockan tre? Jag har ingen aning just nu. Ryggen gör ont, nacken gör ont och eftersom att nacken gör ont så har jag en fruktansvärd huvudvärk och så blir jag bara ännu tröttare. Hade svårt att sova och kollade på klockan sista gången vid ett tiden men låg vaken ett bra tag till efter de och har även vaknat några gånger i natt.
Sov så bra ett tag men de har börjat gått utför igen. Beror antagligen på stressen och smärtan. Frågan är ju hur länge till man orkar stå ut. Är inte långt kvar i skolan nu men en heldel uppgifter som ska in. Så vi får väl se. Flera av dom måste vara inne senast på Fredag. För några av lärarna ska sätta betyg i helgen, så de blir roliga dagar framöver nu känns det som med plugg.
 
Imorgon eftermiddag kommer jag knappt hinna plugga heller då vi ska ner till Gävle och kolla på hockey. Som vart bestämt för länge sen. Men bara att bita ihop.
 
När jag kommer hem blir de en tupplur och sen plugga hela kvällen. Blir väldigt osocial mot Fredrik men han får stå ut. 
Kan man inte få lämna iväg uppgifterna till någon som skriver dom åt en och så läser man igenom dom sen innan man skickar in dom ;-) Skulle vara så mycket lättare ;-P
 
 
Som ni säkert förstår så sitter jag i skolan nu och har just nu pykiatri. Intressant ämne egentligen men eftersom varken ork eller koncentration riktigt finns så är det svårt att göra något. Ska försöka snart men får väl se hur det går. Har inte så mycket annat val, Skulle egentligen behöva åka hem nu på engång och sova en stund och sen sätta mig med de här. Har lektion på eftermiddagen annars hade jag nog gjort de. Tankarna försvinner alldeles för lätt bort på annat.
 
Åhh....Vad ska jag göra? Hur ska jag få kroppen och huvudet att lugna ner sig och kunna koncentrera mig på de här?
Så less nu... 
 
 
Nä, ska göra ett försök till att koncentrera mig på psykiatrin nu och uppgiften om psykoser.
 
 
 
Hoppas alla ni därute har en bra dag!
 

Blodcirkulationstränare

Kategori: Allmänt

Då är dagen gått mot sitt slut. Snart är en ny dag, som jag inte riktigt ser framemot men bara att bita ihop.
 
Dagen började med skola och sen hem och sova en stund och försöka bli av med huvudvärken, men som tyvärr inte riktigt fungerade. Men lyckades vakna till efter 1,5timmes sömn och startade datorn med mp3 filer med uppläsning av de jag ska ha omprov i på Torsdag. Vet inte om något gick in men de va ett försök i alla fall. Plockade lite på rummet och har sen vilat en stund till men inte sovit nå mer. 
 
Provade mammas födelsedagspresent idag också en cirkulationstränare. Man sätter fötterna på den och den vibbrerar typ. Finns olika nivåer på den. Finns även som små lappar man kan sätta vart man vill som ger samma effekt, men jag provade bara plattan idag. Va skönt att sitta med fötterna på den i 30minuter. Men har nog bättre blodcirkulation i vänster fot och underben än i höger. För i höger kändes de väl hela tiden men inte alls lika mycket i v'änster.
På mamma har den fungerat väldugt bra och hon har börjat kunna sova på nätterna utan att vakna och ha ont. De är nog bland dom bästa presenterna hon fått skulle jag tro. Hon behöver den verkligen. Jag skulle nog behöva en jag också. Men dom är dyra. Men de blir kanske någongång i framtiden, man vet ju aldrig. Får se hur jag känner mig imorgon. Hon sa att de märktes mer dagen efter att den hjälpt. 
Min smarta ide att gå ihop och köpa den. I julklapp ska hon få en salva som ökar blodcirkulationen och som är bra att använda till apparaten. (Så jag hoppas att mamma inte läser min blogg nu, men tror inte ens hon vet att jag har en ;-)   )
 
 
Ligger i sängen nu och borde egentligen sova men ligger och lyssnar på fläkten till luftvärmepumpen. Nu när de har blivit kallt låter den ännu mer än den gör resten av året. Så kommer inte bli lätt att somna. Om de ens blir någon sömn. Har vart med om de förr. Men måste klara av att vara i skolan 8-15 imorgon så skulle verkligen behöva riktigt med sömn. För natten till idag har jag inte haft de. Hade ont när jag vaknade också. Klarade mig knappt till tolv idag, så de känns inge vidare de här. Ska till massören på fredag och få biolight behandling i alla fall och de känns skönt. Så slipper jag smärtan några dagar igen. 
 
Måste väl försöka sova om jag ska få nå sömna alls inatt. Blir att slå på lite avslappning och hoppas på att somna till de.
 
God Natt och Sov gott!

Skola

Kategori: Allmänt

Några dagar sen jag skrev igen nu. Men inte hänt så mycket. Helgen har mest besått av plugg. Vi provade även skotern och va en sväng och kollade till skogsmaskinerna på Fredriks jobb eller där dom stod i helgen. Vi va även en sväng på julmarknad i Lördags. Fanns inte så mycket men jag hittade en massageolje, Muskelgele hette den. Tror jag använt den förr och gillat den. Annars har det inte hänt nå i helgen. 
 
Snön kom ju i "mängder" i natten till Fredagen och under Fredagen. Jag hade tur och fick ta Fredriks bil till skolan som är stor och har fyrhjulsdrift. Min bil gick inte att komma från gården med. Hade vart hemma nästan hela veckan så ville inte missa i Fredags. Fredrik va jätte orolig och lite små sur tror ja på mig för jag var borta så länge för jag var och pratade med mamma och pappa och sen handlade jag efter jag slutat skolan och innan jag åkte till honom. 
Han var extra go när jag kom till honom så jag tror nästan jag ska ut och åka nästa gång de blir snöstorm också ;-)
 
 
Just nu sitter jag i skolan i alla fall och ska försöka skriva på en uppgift som ska vara inne imorgon får väl se om jag hinner. Bara läst lite men inte börjar skriva nå ännu. Så måste börja med de nu. Men så himla svårt. Längtar mest till lovet nu så man får vila upp sig lite. Men bara en och en halv vecka kvar nu innan vi går på lov. Så de är bara att kämpa på. Sista veckan med "riktiga" lektioner den här veckan också typ. Nästa vecka blir de mest utvärderingar och betygprat. Skönt de i alla fall..
 
Men ska väl ta och försöka komma igång nu i alla fall.
 
Hoppas alla får en bra dag!

Pluuuuuuuggaaaaaarrrrrrr

Kategori: Skola

Vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen. Sitter och ska försöka få en uppgift klar som ska vara klar senast imorgon annars kommer jag inte få den med räknad i betygen sen. Är sen med den. Men de går så trökt och börja. Min hjärna fungerar inte som den ska och de hjälper ju inte att jag vet att jag har klantat mig och måste skynda mig in med fler uppgifter. Så less på mig själv. Ska sitta fram till Fredrik kommer hem i alla fall om 1-1,5timme. Förhoppningsvis har jag kommit igång då och kan avsluta den imorgon annars blir de inge fredags mys för mig imorgon kväll. 
 
Helgen kommer bestå av att plugga också. Så jag hinner ikapp inte många veckor kvar nu. Två efter den här bara vilket känns skönt men även mer stressande. Borde inte ens sitta här men kan inte riktigt låta bli. 
 
Nästa termin måste jag komma på någon bra lösning för hur jag ska ta mig igenom terminen bättre utan denna stress i alla fall.. Blir att börja planera noga igen då, dag för dag som jag gjorde ett tag. 
Efter jul är de en del annat som jag inte är riktigt van vid som kommer komma in i min vardag också men jag välkommnar de. Men mer om de när det börjar närma sig. 
 
Måste väl ta och försöka börja skriva nå nu också... 
 
Faan just nu hatar jag skolan.....................................
 
Negativt men ärligt.....
 
 
Hoppas alla har de bättre än mig just nu!

Huvudvärk och ont i hela kroppen

Kategori: Allmänt

Andra dagen jag är hemma från skolan idag. Har huvudvärk och ont i hela kroppen. Är inte bara den vanliga smärtan heller utan trötthets smärta i hela kroppen att något är fel. Är nog nå virus som inte riktigt vill bryta ut ännu. Känns just nu som de vore bättre om den bröt ut ordenligt och jag blev liggandes några dagar. Är typ liggandes nu också för de finns inte ork till något men de hade vart bättre om de bröt ut ordentligt på mig. 
 
Igår klev jag upp sex först men de ar bara att gå och lägga sig igen. Sov till halv tolv och sen låg jag bara i soffan hela dagen. 
Idag vaknade jag vid halv tio när Fredrik kom upp och pussade på mig och sa hejdå för han skulle iväg och hjälpa sina föräldrar att hämta nå dom köpt. Sitter i soffan nu och har fått i mig lite soppa, grönt te och citronvatten. Ska kolla om de är nå att se på tvn eller om jag hittar nå att kolla på datorn och försöka sova en stund.
Skulle behöva få lite plugg gjort också, men just nu finns de inge ork till de. Får hoppas på att orken kanske kommer tillbaka lite senare eller att jag är piggare imorgon och kan få något gjort. 
Blääää... Hatar att vara sjuk.
 
Ska krypa ner under täcket i soffan och vila nu.
 
Hoppas ni slipper bli sjuka.
 
Ha de bra

S:t Lars

Kategori: Allmänt

Måndag igen då.
 
Började dagen med lite sovmorgon men vaknade också med huvudvärk. Tog mig iväg till skolan i alla fall eller inte skolan för vi skulle till S:t Lars kapell i Bollnäs på studiebesök. Va rätt intresant men jag fick försöka stänga av alla känslor. Gick rätt bra i alla fall.
 
När vi va klar där så slutade eller vi hade hemstudier. Åkte hem till älsklingen och han träffa honom en stund innan han skulle åka och jobba. Han har eftermiddag denna vecka. 
 
När han åkt till jobbet blev e två äggsmörgåsar och sen la jag mig med Pigge på magen och slockanade på grund av huvudvärken. Sov två timmar och när jag vaknade var de mörkt.
Blev lite middag och nu ska jag försöka att plugga lite men har fortfarande väldigt ont i huvudet och den här gången beror de inte bara på nacken och ryggen. De sitter i tinningarna nu också. Tror jag börjar bli sjuk eller nå. Men ska i alla fall sätta mig och göra ett försök till att plugga.
 
Hoppas alla har en bra dag!

Sundsvall

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag och älsklingen upp till Sundsvall för att först gå på Birsta eller vi var på IKEA och Jula. På IKEA blev de en hel del ljus köpta och lite annan. På Jula blev de ljusslinga och en kudde till mig som ska forma sig efter nacken och axlarna typ. Får se hur den fungerar, ska prova den inatt. 
 
Blev lunchbuffe på Kina och vi åt oss proppmätta kan jag säga. Båda ville helst bara gå och lägga sig efteråt men de kunde vi ju inte. För när vi var klar ute på Birsta så åkte vi en bit utanför Sundsvall till min morfar och hans sambo Barbro. Hon fyller 60 till veckan så vi var på 60års fest. De va riktigt trevligt. Fick träffa släktingar som jag inte träffat på länge och så. Så de va riktigt trevligt.
Blev en rätt lugn kväll. Jag och Fredrik gick och la oss rätt tidigt, klockan var bara tolv när vi gick från festen. Men vi var trötta efter en dag på birsta. Var ju fullt med folk på birsta också så de va trångt. 
 
Vi sov hos grannen till morfar eller i grannens fikarum för han är trävtänare så vi somnade till ljudet av krafsande hovar och hästar som rullade runt i sina boxar. Va lite mysigt ändå. Saknar att bo sådär på landet och vara bland hästar och hundar och så hela tiden. Va mysigt. Men har i alla fall katterna nu att mysa med när jag är hos Fredrik, så jag får nöja mig med det och hälsa på uppe hos morfar ibland istället och pyssla lite med hästarna.
 
Idag blev de hemresa stannade till på vägen och drack lite kaffe hos en vän till Fredrik. Blev att beställa från pizzerian på  vägen hem ockå. Ingen orkade laga någon mat men de va väldigt gott med ett kebabskrovmål.. 
 
Sen vi kom hem har vi inte gjort så mycket packat upp de vi handlat och sen bara kollat på tv. Jag har förberett med mp3 filer på mobilen så jag kan lyssna i mobilen på en del av de vi ska ha inför provet på Fredag. Ser inte framemot emot de. Men bara att plugga på och göra sitt bästa. 
 
Snart är det lägg dag också. Imorgon är de lite sovmorgon och sen studiebesök med skolan. 
 
Ska ta och mysa med knittisarna en stund och läsa lite bloggar nu innan jag ska krypa till sängs.
 
 
 
Hoppas alla haft en bra helg!
De har i alla fall jag.
 
God Natt!